Contactați-ne

Telefon

România

+4037 138 11 55 | Mobil: +40 724 511 400

Formular de contact

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.

> Contact

Prezentările KVT-Fastening la sediul clientului - know-how-ul nostru în firma dvs.

Solutioneering – este filosofia noastră să vă oferim totul pentru a ne asigura că puteți realiza produsele cât mai eficient și rentabil. Nu intrăm în scenă doar atunci când este vorba de elementele de fixare, ne implicăm mult mai devreme. 

Experții noști vă pot consilia pe dvs. și colegii dvs. în ceea ce privește designul, materialele, tehnicile de îmbinare, soluțiile de fixare, fiabilitatea procesului, domeniile de aplicare, modificările de temperatură și sarcină și numeroase alte întrebări individuale care sunt esențiale pentru succesul dvs. 

Inhouse-show_two-column_1
Inhouse-show-two-column_2

Rezervați serviciile experților noștri pentru prezentarea la sediul dvs.!

Noi venim la dvs. pentru o prezentare la sediu. Aducem cu noi tot ceea ce este necesar și vă oferim dvs. și angajaților dvs. consultanță individuală pentru întrebări specifice. Ne face o mare plăcere să includem un seminar despre produse special adaptat pentru dvs. 

Ce avantaje am eu?

 • Practic nu necesită timp și eforturi de organizare
  Experții noștri vin la dvs. și aduc tot ce le trebuie. Tot ce trebuie să faceți este să le puneți la dispoziție o sală adecvată, să vă anunțați angajații despre eveniment și să le permiteți să participe.
 • Fără costuri, fără riscuri
  Nu există costuri asociate cu prezentarea la sediu pentru dvs.
 • Fără obligații
  Nu vă angajați la nimic prin acest serviciu.
 • Ne puteți cunoaște personal
  Telefonul și e-mailul nu sunt același lucru cu un contact față în față. Întrebați tot ce ați dorit dintotdeauna să știți … fie că este vorba despre lucruri generale sau specifice pentru un anumit proiect.
 • Beneficii specifice
  Spre deosebire de o prezentare publică, putem oferi consultanță individuală pentru anumite proiecte și produse. Suntem aici pentru dvs. și ne putem adapta serviciile la nevoile diverselor grupuri de angajați. Feedbak-ul pozitiv masiv primit după prezentările la sediul clientului confirmă valoarea adăugată pentru clienții noștri.
Inhouse-show-two-column_3

Cum funcționează?

1. Contactați-ne
Ne face o mare plăcere să răspundem la orice întrebări aveți și să vă explicăm sistemul prezentărilor la sediul clientului.

2. Clarificăm detaliile
Discutăm cerințele dvs. specifice, inclusiv concentrare pe aplicații și produse, cerințe legate de seminar etc. și elementele organizatorice de bază cum ar fi data, sălile disponibile etc.

3. Invitație personalizată
Vă vom trimite o invitație personalizată cu detaliile exacte ale prezentării la sediul dvs. O puteți imprima și afișa public sau trimite pe e-mail către colegii dvs. pentru ca toată lumea să afle despre evenimentul care se apropie.

4. Livrarea echipamentului pentru prezentare
Cu suficient timp înainte de data respectivă, vom trimite la dvs. un palet de mostre de produse și alte echipamente pentru prezentarea la sediul clientului. Vă rugăm să păstrați acest palet în apropierea sălilor în care va avea loc prezentarea pentru angajații dvs.

5. Prezentarea la sediul clientului în sine
Angajații noștri KVT-Fastening se vor ocupa de organizarea și desfășurarea evenimentului la sediul dvs.

6. Returnarea echipamentului pentru prezentare
Persoana de contact KVT-Fastening de la sediul dvs. va ambala echipamentul la loc pe palet și va aplica o etichetă de returnare. Transportatorii noștri interni vor prelua paletul și îl vor aduce înapoi la noi.

Contact Icon Contactați-ne

Ne face plăcere să răspundem întrebărilor dumneavoastră.